top of page

Wee Finnish Walking Tours

Me olemme paikallinen perheyritys, joka on erikoistunut opastettuihin kävely kierroksiin Edinburghissa. Me tarjoamme tällä hetkellä kahta erilaista kierrosta englanniksi opastettuna, mutta me voimme tarjota niitä myös suomenkielisinä.

Wee Golden Walk I – perehtyy noitien ja velhojen historiaan, sekä oikeisiin ja myös maailman tunnetuimman kirjallisen velhon, Harri Potterin, yhteyksiin Edinburghin kaupungin kanssa. Kävely kattaa Edinburghin kaupungin tunnetuimman kadun, Edinburghin linnalta aina Kuninkaalliseen Holyrood palatsiin asti. Kävelyn aikana tutustumme Edinburghin rikkaaseen historiaan, myytteihin ja tarinoihin, mutta tulette myös saamaan opastusta monista paikoista, joissa kannattaa käydä kävelyn jälkeen – ilmaisista museoista, paikallisista pubeista, ravintoloista ja kahviloista, sekä mistä löytyy parhaat matkamuistot. Sawyer – meidän kultainen noutaja opaskoiramme on myös kierroksella mukana. Kierroksen kesto on noin kaksi tuntia.

Wee Golden Walk II –kävelykierros alkaa niin ikään Edinburghin linnan edustalta ja se kattaa paljon parhaita paloja Edinburghin historiasta. Kierrokseen liittyy tietoa Harry Potterista, sekä muista popkulttuurisista kohokohdista, kuten esim. Avengers filmauksessa käytetyistä kaupunginosista. Tämän kierroksen aikana tulette myös saamaan kaikenlaista opastusta, josta on hyötyä siihen, että vierailustanne tänne Edinburghiin tulee muistorikas ja iloinen. Kierrokseen kuuluu myös omat yllätyksensä, kuten esimerkiksi parhaat paikat mistä ottaa ikimuistettavia valokuvia Edinburghin kaupungista. Tämän kierroksen oppaana toimii myös meidän opaskoiramme – Sawyer, joka on ystävällinen kultainen noutaja. Sawyerin osanotto näille molemmille kierroksille on aina riippuvainen hänen kunnostansa, säästä ja muista olosuhteista. Kierroksen kesto on noin kaksi tuntia.

Näiden kahden kierroksen lisäksi me tarjoamme yksityisiä kierroksia, jotka voidaan suunnitella teidän omien toiveiden mukaan. Suomenkielisiä kierroksia me voimme tarjota maanantaisin tai tiistaisin, tai mahdollisesti muinakin päivinä, aikatauluista ja muista varauksista riippuen. Suomenkieliset kierrokset pitää kaikki varata yksityisinä kierroksina ja niiden hinta on £10 per henkilö/per tunti.

Jos olette kiinnostunut suomenkielisistä opastetuista kävely kierroksista Edinburghissa, ottakaa meihin yhteyttä alla olevan kaavakkeen kautta.

Ystävällisin terveisin,

Sami ja Sawyer

Tavataan Edinburghissa!

Thanks! Message sent.

bottom of page